Bakery Sweets Sessions is een reeks interactieve bijeenkomsten waarin we informatie brengen, delen en ophalen. De thema’s komen voort uit de werkgroepen van Bakery Sweets Center. In de session van 20 en 27 mei vertellen we onze partners alles over de SLIM-regeling.


Investeren in je personeel: SLIM!

Goed nieuws! De SLIM-subsidie die door Bakery Sweets Center is aangevraagd, is toegekend. Opleidingstrajecten zijn nu écht binnen handbereik! Wat kunt ú met SLIM? Meld u aan voor de volgende Bakery Sweets Session op 20 of 27 mei.

De volgende editie van Bakery Sweets Sessions gaat over de SLIM-subsidie. En hoe u deze regeling kunt inzetten voor uw organisatie. Tijdens de Session vertellen we over de thema’s die binnen deze regeling vallen. En hoe het financiële plaatje er voor u uit kan zien. Vanuit de subsidie is het mogelijk voor partners van Bakery Sweets Center om tot 60% subsidie te krijgen op projecten. Projecten zoals:

  • Het inrichten van een lerende organisatie
  • Leiderschapsvraagstukken
  • Teamontwikkeling
  • Loopbaangesprekken
  • Opleidingsplannen

Twee sessions: ochtend en middag

Om al onze partners te kunnen inlichten, vindt de session plaats op twee data.

  • donderdag 20 mei van 9:30 tot 10:30 uur
  • donderdag 27 mei van 15:30 tot 16:30 uur

De Sessions vinden via videoconference plaats.


Tot 60% korting op de investering, met de SLIM-regeling

via Bakery Sweets Center

Aan deze session werken mee: Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie, WeCreate Consulting, diverse partners met een succesverhaal.


Voor wie is deze session bedoeld?

Bent u binnen het bedrijf ook bezig met een opleidingsvraagstuk, wilt u medewerkers mee zien groeien met de ontwikkelingen binnen uw bedrijf? Of wilt u uw bedrijf openstellen voor (zij-)instromers? Met de SLIM-regeling is heel veel mogelijk.

Alleen voor partners

Let op: deze Session is alleen toegankelijk voor partners van Bakery Sweets Center. De SLIM-regeling is daarmee ook alleen beschikbaar voor partners. Interesse in een partnership? Neem contact op met ons secreteriaat, via info@bakerysweetscenter.nl. Bent u al partner en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Laat het ons weten.


Vorige sessions

Session Het nieuwe bakken

In de eerste session met het thema Het nieuwe bakken gaan de de diepte in op het vlak van ovens en energiebesparing. Bekijk hier de uitkomsten.

Session Opleiden

Wil de bakkerij- en zoetwarensector een gefundeerde toekomst tegemoet gaan, dan moet er intern en extern op een andere manier worden opgeleid. Geen traditionele klaslokalen meer, maar maatgericht opleiden op de werkvloer. Lees meer over de eerste editie van Sessions.