Bakery Sweets Center is een groeiend netwerk voor de bakkerij- en zoetwarensector in het Noorden. Deze website is eveneens groeiende. We doen ons uiterste best om de informatie zo actueel en correct mogelijk te houden. Het is mogelijk dat informatie deels of geheel achterhaald is. Bij signalering hiervan, geef ons een seintje. Voor nieuwsberichten geldt vanzelfsprekend dat informatie op een gegeven moment niet meer relevant is. Daarom staat hier een plaatsingsdatum bij.

Bakery Sweets Center houdt zich niet aansprakelijk voor schade als gevolg van gebruik van de aangeboden informatie. Er wordt veel gelinkt naar bronnen en websites van derden; wij houden ons niet verantwoordelijk voor de inhoud van die bronnen en websites.

Aan de inhoud van geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Google Analytics en Search Console

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Lees het¬†privacybeleid van Google voor meer informatie. Ook laten we Google Search Console onze pagina’s tracken. Zodat deze website op den duur steeds beter vindbaar wordt. Bakery Sweets Center houdt zich niet verantwoordelijk voor het gedrag van Google: deze zoekmachine kan informatie aan derden verschaffen indien wettelijk hiertoe verplicht.

Bakery Sweets Center bevindt zich op de social media kanalen LinkedIn, Facebook en Instagram. Ook op deze kanalen is hetzelfde beleid van toepassing. Lees ook ons privacy statement.