Opleidingen

Diverse onderwijsinstellingen verbinden zich als partner aan Bakery Sweets Center. Eén van onze gezamenlijke doelstellingen is de instroom aan mbo’ers en hbo’ers op peil te houden. Of, liever nog, te verhogen. Zo blijven we de komende jaren profijt houden van goede vakmensen. Die op hun beurt weer terechtkunnen bij onze aangesloten partners. Op deze pagina een overzicht van de food- en bakkerijgerelateerde opleidingen. Sinds 2020 verzorgt Bakery Sweets Center ook eigen opleidingen, ontwikkeld vanuit de vraag van het bedrijfsleven. Ook voor deze trajecten gaan we de samenwerking met onze opleidingspartners aan.

Opleidingen Bakery Sweets Center

10 cursusdagen 10 weken Voor iedereen die interesse heeft in het bakkersvak

Broodbakker - de basis

Een introductie in het bakkersvak. Leer in 10 weken de basis van het broodbakken.

Meer info
3 workshops + 3 coachingsgesprekken + 3 intervisiesessies Voor leidinggevenden binnen de bakkerij- en zoetwarenbranche

Leiderschapstraining

Leidinggeven aan wendbaar vakmanschap in lerende organisaties

Meer info
10 lessen 10 weken Voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen

NL leert door - Mbo Life Sciences

Gratis opleidingen in voeding en procestechniek. Voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen. Aanbod van Mbo Life Sciences.

Meer info

Werken in de bakkerij- en zoetwarensector?

Op zoek naar een baan in de bakkerij- en zoetwarensector? De partners van Bakery Sweets Center zijn continu op zoek naar talent. Of het nu gaat om operators, verpakkers, winkelpersoneel of bakkers. Hieronder vind je een handig overzicht van vacaturepagina’s van onze partners.

Waar wil jij werken?