Opleiding 23 augustus 2022

BSC Leiderschapstraining in september weer van start

De Leiderschapstraining die vanuit Bakery Sweets Center is opgericht, start eind september de derde lichting. Ondernemers kunnen hun werknemers opgeven voor deze interactieve training. De cursus omvat een intakes, 5 workshops en 2 intervisies.

De volledige naam van de training luidt ‘Leidinggeven aan wendbaar vakmanschap in lerende organisaties’. Na de eerste twee rondes van de Leiderschapstraining, is uitgebreid geëvalueerd. Na suggesties van het bedrijfsleven zijn de workshops – die voorheen 3 dagen in beslag namen – verdeeld over 5 dagdelen. Zo is het voor leidinggevenden beter te combineren met hun werk. Ook is rekening gehouden met de decemberdrukte. Verder is de invulling van het traject hetzelfde, bevestigt coördinator Wijnand Verschuur.

Als leidinggevende bied je richtingruimte en ruggensteun in de ontwikkeling van medewerkers en team. Tijdens de cursus werk je aan je communicatieve vaardigheden en leer je hoe je je werknemers intrinsiek gemotiveerd houdt/krijgt.

Lees hier alles over de Leiderschapstraining.

Cursusdata

De volgende data staan gepland:

vrijdag 23 september ; intakes  ; 1 uur per deelnemer. Na aanleiding van opgave worden de tijdstippen in overleg gepland

  • Vrijdag 23 september – intakes – 1 uur per deelnemer.
  • Maandag 3 oktober – workshop 1 – 13:30-17:00 uur
  • Woensdag 2 november – workshop 2 – 13:30-17:00 uur
  • Woensdag 16 november – intervisie 1 – 13:30-17:00 uur (mogelijk bedrijfsbezoek)
  • Woensdag 30 november – workshop 3 – 13:30-17:00 uur
  • Woensdag 11 januari – workshop 4 – 13:30-17:00 uur
  • Woensdag 25 januari – intervisie 2 – 13:30-17:00 (mogelijk bedrijfsbezoek)
  • tba – workshop 5 – 13:30-17:00 uur

De redactie was aanwezig bij de evaluatie van de voorgaande trajecten. De cursisten kijken terug op een leerzame periode. Lees hier de uitkomsten, waar u als bedrijf meteen mee aan de slag kunt:

WVLO presenteert toolkit met succesfactoren voor wendbaar vakmanschap

WVLO: 5 tips om je medewerkers wendbaar te krijgen

Aanmelden

Bedrijven gelieerd aan Bakery Sweets Center kunnen hun medewerker(s) inschrijven bij Wijnand Verschuur, via w.verschuur@aeres.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn