Algemeen 01 december 2020

Werkgroep Onderzoek & Innovatie wisselt van voorzitter

De werkgroep Onderzoek & Innovatie gaat werken met een rouleringssysteem, waarbij halfjaarlijks een nieuwe voorzitter wordt aangesteld. Per 1 januari neemt Cees van den Hoed het voorzitterschap over van Lizette Oudhuis. Oudhuis leidde de werkgroep sinds de oprichting en draagt nu haar taken over aan de managing director van Bakkerij Kamstra.

Van den Hoed is sinds mei 2020 aangesloten als werkgroeplid en liet eerder al weten voldoende uitdagingen te zien binnen Bakery Sweets Center. De werkgroep heeft zich de ambitie gesteld om binnen 5 jaar maar liefst 20 innovaties op te leveren. “Vanuit mijn kant wil ik graag inzetten op innovaties vanuit de techniek. Als voorzitter wil ik vooral eerst eens het net ophalen van wat er loopt en speelt en daar mijn weg in vinden. Om samen met onze groep tot een mooi resultaat te komen.”

Oudhuis blijft betrokken

Oudhuis blijft lid van de werkgroep, met haar input als lector aan Hogeschool Van Hall Larenstein Leeuwarden en Hanzehogeschool Groningen onmisbaar. Daarnaast is ze senior scientist bij Avebe Innovations. Vanuit die hoedanigheid levert zij eveneens idee├źn aan.

Werkgroep breidt uit

Recentelijk voegde Folkert Reitsema van Molkwarder Koeke zich bij de werkgroep Onderzoek & Innovatie. Daarmee bestaat de werkgroep uit de volgende bezetting:

  • Cees van den Hoed (Bakkerij Kamstra)
  • Susanne Lamers (Concorp)
  • Henk-Jan Bosklopper (Van der Meulen Hallum BV)
  • Lizette Oudhuis (Avebe/Lector Hogeschool van Hall Larenstein)
  • Koos Oosterhaven (manager FACT)
  • Frits Pluimers (Bakkerij-applicatietechnoloog FACT)
  • Folkert Reitsema (Molkwarder Koeke)
Foto van Cees van den Hoed, geschoten door Hilco Wagenaar
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn