Algemeen 30 augustus 2022

Verzamelveiling van bakkerijmachines bij Troostwijk Auctions (tot 14 september)

Een grote verzamelveiling van bakkerijmachines en de complete inventaris uit de bedrijfsbeëindiging van Tijsterman Bakkers in Voorhout is op dit moment geopend voor biedingen op het online platform van Troostwijk Auctions.

Onder meer bakkerijovens, kneedmachines, uitrolmachines, mengkommen, zakkenvulmachines, spiraalkneder en proportioneermachines worden geveild. De veiling sluit op woensdag 14 september 2022 om 10:00 uur.

Bakkerij Tijsterman in Voorhout is overgenomen. Alle productie van de bakkerij wordt geïntegreerd op de productielocatie van de nieuwe eigenaar. De locatie in Voorhout sluit de deuren. De overtollige machines van Bakkerij Tijsterman worden nu geveild bij Troostwijk Auctions, samen met andere bakkerijmachines van grote Nederlandse bakkers.

Bakkerijovens, kneedmachines en meer

De in totaal 349 kavels bevatten onder andere een König Flattener Mini Rex 4000 kleinbroodlijn, een Heuft VTR08.12.5.07 bakkerijoven, een Hein Rototherm bakkerijoven, een Leventi Bakermat Mk3.1 / Rijskast 800, een WP Rototherm REC 1280 bakkerijoven, een WP Haton UC 80ACN spiraalkneder, een Diosna SP 120 D spiraalkneder, een WP CR59 opbolmachine, een Seewer Rondo SFA64 S deeg uitrolmachine, een verrijdbare rvs strooi-unit, een WP Haton BIP 72 carrousel rijskast, stellingen, regaalwagens en de complete kantoorinventaris. 

Bekijk alle kavels hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn