Algemeen Partners 01 februari 2022

Vacatures Bakker Goedhart: dringend op zoek naar operators

Onze partner Koninklijke Bakker Goedhart in Emmeloord heeft een aantal vacatures uitstaan. Het bedrijf heeft zeven bakkerijen, waar vanuit dagelijks bijna 1000 winkels voorzien worden van brood. Wil jij deel uitmaken van dit broodjesnetwerk? En dagelijks de geur van vers brood tot je nemen? En niet geheel onbelangrijk: medeverantwoordelijk zijn voor heerlijk vers brood dat dagelijks door heel Nederland op de ontbijt- en lunchtafel belandt?

We zetten de vacatures even voor je op een rijtje.

Coördinator in- en doorstroom (38u)

In deze functie ben jij degene die gekwalificeerde medewerkers vindt voor de Goedhart-bakkerijen. Je bent het eerste contact van de kandidaten en je zorgt voor een fijn inwerktraject. Ga direct naar de vacature Coördinator in- en doorstroom.

Operator productie – bakkerij (38u)

Op papier ben je een operator productie, maar in de praktijk voel je je een echte bakker. Met twee andere bakkers ben je verantwoordelijk voor een productielijn van maar liefst 100 meter. Je zorgt voor een goed verloop van het bakproces. Je controleert, decoreert en bakt. En natuurlijk zie je toe op een goede hygiëne. Ga direct naar de vacature Operator Productie Bakkerij.

Operator inpak (38u)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en bijstellen van het volledige inpakproces aan een lijn. Je voert alle werkzaamheden aan de lijn uit, ziet toe op de kwaliteit van werkzaamheden (o.a. etikettering, metaaldetectie) en product, bewaakt het verloop van het proces, signaleert onvolkomenheden en verhelpt verstoringen of kwaliteitsafwijkingen door bijsturing. Zodat elk verpakt brood veilig het pand verlaat. Dankzij jou! Ga direct naar de vacature Operator Inpak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn