Algemeen 16 februari 2022

Vacature: kinderen enthousiasmeren voor het bakkersvak – iets voor jou?

Bakery Sweets Center staat voor verbetering van het imago van de bakkerijsector. In dat kader kwamen we een interessante vacature tegen voor werelddocenten. Dit zijn vakmensen die kinderen graag iets bijbrengen over hun specialisme. Welke bakker in ons midden draagt hieraan een steentje bij?

Onderwijsbureau Semko is op zoek naar werelddocenten voor de provincie Fryslân, regio West-Friesland en de regio Twente. Woon je in Fryslân, Noord-Holland of Twente of net daarbuiten dan ben je van harte welkom om te solliciteren. Ben jij gepassioneerd over een onderwerp? Ben jij een optimist, vrolijk en leuk? Kun je een groep kinderen raken met een onderwerp? Dan is deze vacature iets voor jou!

Boeiend vertellen over je beroep

Het is de bedoeling dat je een dag de kinderen onderdompelt in een onderwerp. Van half negen tot ongeveer twee uur met pauzes ertussen. Dit kan van alles zijn: fotografie, schilderkunst, theater, archeologie, muziek, dans enzovoorts. Maar er kan ook lesgegeven worden over een beroep, zoals (banket)bakker. Het belangrijkste is dat je een dag lang de kinderen kunt boeien en ze een dag kan bezorgen waarbij ze ontzettend veel leren en dat met heel veel plezier.

Je kunt zelf aangeven in welke bouw je wilt lesgeven: de onderbouw (groep 1 tot 4) of de bovenbouw (groep 5 tot 8). Beide kan ook. Er is geen minimum of maximum aantal dagen dat je moet werken. Al zou je één keer in de twee weken op pad gaan, dat mag ook. Je hebt de volledige vrijheid qua werkdagen.

Ga direct naar de vacature op Semko.

Besluit je dit te gaan doen, wellicht kunnen we dan als Bakery Sweets Center een bijdrage leveren. We horen het graag!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn