Algemeen 23 januari 2023

Tour de BSC: we gaan weer rijden!

De Bakery Sweets Center bustour, die in november een succesvolle eerste editie kende, gaat voor de herhaling. Deze keer zijn niet alleen werkzoekenden, maar ook studenten welkom. Zo kunnen studenten zich alvast oriënteren op de bakkerij- en zoetwarensector. En zich mogelijk al intekenen voor een stageplek of bijbaan.

Jouw match met de bakkerij- en zoetwarensector

De datum voor de bustour is nog niet geprikt, maar het plan is om het nog in dit eerste kwartaal te organiseren. We zoeken dus bedrijven, geïnteresseerde werkzoekenden en enthousiaste studenten! Wie weet maken we de match van je leven tijdens deze informatieve, informele busreis.

Op 3 november reden we met twee bussen langs in totaal 8 partners van Bakery Sweets Center. Samen met kandidaten van Fryslân werkt!/UWV en jobcoaches gaven de bedrijven een kijkje achter de schermen van de bakkerij- en zoetwarenindustrie. We hopen op wederom zo’n grote opkomst.

Op productiereis

De tour is een initiatief van Bakery Sweets Center in samenwerking met Fryslân werkt!. De bakkerij- en zoetwarensector staat te springen om onder andere operators en productiemedewerkers. Maar wat doet een operator precies? En hoe ziet zo’n productiebedrijf er van binnen uit? Wat gaat er allemaal schuil achter die muren? De deelnemende bedrijven zetten hun deuren open en nemen de deelnemers mee op productiereis. Naast een aantal jobcoaches vanuit UWV en Fryslân werkt!, zijn ook studenten van foodopleidingen (Mbo Life Sciences/Aeres MBO Leeuwarden en Firda (Friesland College)) welkom.

Wil je mee op deze ontdekkingsreis? Of stel jij als Bakery Sweets Center-partner de deuren open voor mogelijke kandidaten? Meld je bij projectleider Dirk Westerhof: dirk.westerhof@leeuwarden.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn