Algemeen 08 mei 2023

Donutverkoop voor Pink Ribbon levert mooi bedrag op

Beko Groothandel en Baker & Baker hebben meer gemeen dan het zijn van een groothandel in lekkere bakkerijproducten. Beide bakkers hebben een hart voor het goede doel. Samen voerden ze een actie voor Pink Ribbon. De verkoop van hartvormige donuts bracht 2.287,50 euro op.

Een groot gebaar

Met de campagne ‘Een kleine lekkernij, een groot gebaar’ namen bakkers een actiepakket met hartvormige donuts af. Door deze zoete Amerikaanse lekkernij bij de bakker te kopen, steunden klanten het goede doel.

Het handige actiepakket – posters, stickers en verpakkingsdoosjes – zorgde voor een aantrekkelijke actie. De actie duurde heel 2022, met Valentijnsdag als hoogtepunt. Voor elke verkochte doos hartvormige donuts doneren de groothandels 2,50 euro. Het resultaat: 2.287,50 euro voor Pink Ribbon.

Ook in 2023 steun aan Pink Ribbon

Omdat onderzoek naar borstkanker belangrijk blijft, zetten Beko Groothandel en Baker & Baker de actie dit jaar voort. Ook in 2023 gaat er per verkochte doos hartvormige donuts 2,50 euro naar Pink Ribbon. Ze hopen op creatieve en enthousiaste ondersteuning vanuit de ambachtelijke bakkers van Nederland.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn