Algemeen 05 september 2022

Stichting Bakkracht sluit aan bij FIT2030

Het loopt voortvarend met Food in Transitie 2030. Het programma waarmee bedrijven in de levensmiddelenindustrie toekomstbestendig kunnen worden voor 2030. Afgelopen week tekende Stichting Bakkracht voor de samenwerking met FIT2030.

Stichting Bakkracht is aangesloten bij FIT2030 via de volgende projecten:

Het bedrijfsontwikkelplan

Concreet aan de slag met leren en ontwikkelen, hoe doe je dat? Het bedrijfsontwikkelplan vormt een praktische ondersteuning bij het gericht opleiden van medewerkers in het kader van duurzame inzetbaarheid.

FUTUREMAKERS

FUTUREMAKERS is hét matchmaking event voor bakkerijen en andere LMI-bedrijven, studenten en zij-instromers, waar je op laagdrempelige manier in gesprek kan gaan over een onderzoek,-, stage- of werkplek.

Stichting Bakkracht Directeur Carla Zwierstra, zegt het volgende over haar betrokkenheid bij Food in Transitie 2030: “Nieuwe instroom en het behoud en de ontwikkeling van medewerkers is meer dan ooit belangrijk voor bakkerijen en andere levensmiddelen bedrijven. Met de financiële steun van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf en FIT2030 kunnen we hier een mooie bijdrage aan leveren.”

De samenwerking werd gevierd met het FIT2030-confettimoment (foto).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn