Algemeen 23 januari 2023

SOL levert versterking Bakery Sweets Center

In het kader van het FIT2030-programma voegt Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) de daad bij het woord en introduceert Marjolein Eenink en Sandra Berenpas als HR-experts. Eenink en Berenpas ondersteunen Bakery Sweets Center en zijn partners op het gebied van HR en duurzame inzetbaarheid.

‘Toekomstbestendig zijn én blijven’

Marjolein Eenink is transitiemanager. Ze ondersteunt bedrijven die zich bevinden in een veranderende situatie en zich willen klaarstomen voor de toekomst. “Er is niets zo constant als verandering”, vertelt de HR-expert. “Elke individuele medewerker bepaalt het uiteindelijke succes van een organisatie. Creatieve, verbindende en innovatieve oplossingen zijn in de huidige arbeidsmarkt erg belangrijk. Ik ben een vrolijke en daadkrachtige adviseur die graag meekijkt naar de mogelijkheden om met jouw organisatie toekomstbestendig te zijn én te blijven. Dat alles met het oog op vakmanschap en resultaat.”

In haar rol binnen Bakery Sweets Center fungeert Eenink als verbinder tussen de praktijk en de initiatieven van BSC. “De komende periode bezoek ik een aantal bedrijven. Ik neem circa 10 jaar ervaring als HR-adviseur mee, om ervoor te zorgen dat initiatieven in de praktijk ook resultaat opleveren. Ik heb erg veel zin in nemen van een kijkje in jullie keukens! Heb je HR-gerelateerde vragen die aansluiten bij BSC? Neem dan gerust contact op.

Werkgroep Opleiden

SOL-regiomanager Sandra Berenpas neemt zitting in de BSC-werkgroep Opleiden. “Ik ga vooral meedenken over hoe onderwijs en bedrijfsleven nog beter op elkaar kunnen aansluiten”, laat zij weten.

Sandra Berenpas is te bereiken via s.berenpas@sol-online.nl.
Marjolein Eenink is te bereiken via m.eenink@sol-online.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn