Algemeen 15 april 2021

SOL en NL Leert Door: gratis trainingen

SOL logo

Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) heeft een opleidingsaanbod samengesteld met gratis trainingen en cursussen. Deze vallen onder de subsidieregeling NL Leert Door.

De coronacrisis heeft duidelijk gemaakt hoe essentieel het is voor organisaties om wendbaar en vaardig te zijn. Leren en ontwikkelen is belangrijker dan ooit. Om dit te stimuleren heeft de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) samen met tien opleiders een opleidingsaanbod samengesteld voor organisaties in onder meer de levensmiddelensector. In het kader van NL Leert Door biedt Mbo Life Sciences gratis opleidingen aan in de food en procesindustrie.

Sol en NL Leert Door

De subsidieregeling NL Leert Door maakt het mogelijk om deze cursussen en trainingen gratis te volgen. De gratis opleidingen zijn beschikbaar voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen om zijn of haar positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Zowel werkzoekenden, werkenden, flexwerkers, zzp’ers als zelfstandig ondernemers vanaf 18 jaar tot aan de pensioengerechtigde leeftijd komen in aanmerking. Deelnemers hebben geen speciale vooropleiding nodig.

Samenwerking met Mbo Life Sciences

Voor NL Leert Door werkt de SOL samen met tien opleiders, waaronder ook Mbo Life Sciences van Nordwin College uit het netwerk van Bakery Sweets Center. Het totale opleidingsaanbod bestaat uit ruim 50 gratis te volgen cursussen/trainingen. Meer informatie is te vinden op de website van SOL.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn