Partners Sessions 25 april 2023

Sessie FIT2030 op 8 mei: voor welk thema gaat jouw bedrijf?

Op 8 mei vindt een workshop FIT2030 plaats voor de HR-medewerkers binnen de partnerbedrijven van Bakery Sweets Center. Dit is een vervolg op de bijeenkomst die Marjolein Eenink en Sandra Berenpas gaven tijdens het BSC event in Groningen. Net als elke goede filmreeks: je hoeft niet bij deel 1 te zijn geweest om je nu aan te sluiten. Hoe pas jij deze subsidie toe binnen jouw bedrijf?

Tijdens de bijeenkomst bij Avebe in maart gaven Sandra en Marjolein een presentatie over de huidige arbeidsmarkt en de initiatieven die onder het FIT2030 programma vallen. In principe zijn alle activiteiten die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers subsidiabel, zo laten zij weten.

4 thema’s

In het FIT 2030-programma is aandacht voor 4 thema’s:

  1. Vitaliteit
  2. Goed werkgeverschap
  3. Leven lang ontwikkelen
  4. Eigen regie

Na de presentatie volgde een korte brainstorm. In de brainstorm zochten de sprekers naar activiteiten waar de deelnemers aan bij willen dragen. Marjolein deelt een greep uit de uitkomsten:

‘De binnenkant moet gelijk zijn aan het verkooppraatje bij het aannemen van nieuwe collega’s’

Een goed inwerkprogramma en persoonlijke aandacht zijn belangrijk voor binding met de organisatie’  

‘On the job training bij meerdere leden van BSC’   

Sandra en Marjolein blikken terug op een prettige sessie met nog veel meer interessante uitkomsten en inzichten. Marjolein zal daarom nog een vervolg schrijven vanuit de brainstorm. “Deze delen we binnenkort via LinkedIn”, belooft ze.

Kom op 8 mei naar de FIT2030-sessie in Leeuwarden!

Ben jij zelf ook bezig met een initiatief rondom duurzame inzetbaarheid of heb je vragen? Kom dan naar de bijeenkomst bij Royal Steensma (Galvanistraat 4) op 8 mei. van 15:00 tot 17:00 uur. Meld je vooraf aan bij Marjolein Eenink via m.eenink@sol-online.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn