Opleiding 18 maart 2022

Scholing Werkt! op 31 maart: ook aandacht voor bakkerij

Wie op zoek is naar een (andere) baan en daarvoor een korte opleiding nodig heeft, kan op 31 maart terecht op het online event Scholing Werkt!. Er is keuze uit 20 verschillende workshops. Daarin krijg je informatie over opleidingstrajecten en welke baankansen daarbij horen. De organisatie is in handen van Fryslân Werkt! en ook onze sector is vertegenwoordigd.

Eén van de workshops draait namelijk om de opleiding Gistdegen. Bakkerijdocent Jurjen Albertsma praat je bij over hoe deze opleiding in elkaar steekt en bij welke bedrijven je vervolgens terechtkunt. Daarnaast delen we graag een succes story! Mark van der Werf deed afgelopen jaar de opleiding Gistdegen en kon aan de slag bij Bakkerij Kamstra, waar hij nog steeds met plezier werkt. Mark vertelt je graag over hoe hij in het vak terechtkwam en hoe het eraan toe gaat in de bakkerij.

Inschrijven voor dit event kan op de website van Scholing Werkt!. Schrijf je voor maximaal 3 workshops in. De workshops zijn gratis, de opleidingen trouwens ook.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn