Algemeen Partners 08 oktober 2021

Royal Polak op FUTUREMAKERS: werken in winterse geuren

Nog een paar dagen tot het event FUTUREMAKERS! Tijdens dit matchmaking event op 13 oktober in Leeuwarden, gaat het bedrijfsleven in gesprek met studenten en werkzoekenden. De meeste partners van Bakery Sweets Center zijn erbij! Specerijenexpert Walter Jansen van Royal Polak Spices vertelt je graag over de wereld van kaneel, vanille, nootmuskaat en andere heerlijkheden die een bakkerij zo lekker doen geuren. Productmanager Merijn Minke vertelt waarom Polak naar FUTUREMAKERS komt.

Wat is voor jullie de reden om naar dit event te komen?

Wij doen mee om jongeren en werkzoekenden te enthousiasmeren voor de zoetwarensector. Met open gesprekken hopen we bezoekers een inkijkje te geven in de dynamiek van de markt en natuurlijk de specerijen in het bijzonder.

Waar kennen we Royal Polak Spices van?

Royal Polak Spices is al sinds 1854 specerijenleverancier voor met name de brood- en banketsector. De meeste bakkers zullen Polak dan ook kennen van de rode blikken met de Steenwijker toren er op. Het specialisme van Polak ligt op het gebied van kaneel en kaneelgerelateerde melanges zoals koek- en speculaaskruiden. Walter, die je op FUTUREMAKERS tegenkomt, is als Senior Accountmanager verantwoordelijk voor de ambacht in de Benelux. Daarnaast heeft hij in de afgelopen 20 jaar al meerdere functies bekleed. Hij kan dus een goed inzicht geven in het bedrijf en z’n processen.

Wat neem je mee naar FUTUREMAKERS?

We hebben regelmatig kwaliteitgerelateerde stageplaatsen en voor volgend jaar een marketing stageplaats beschikbaar.

Tot slot: hebben jullie zin in 13 oktober?

Ja! We vinden het fantastisch dat ons de mogelijkheid wordt geboden om met geĆÆnteresseerden uit de volgende generatie in gesprek te gaan?

Ben je student en wil je je lastminute nog inschrijven voor FUTUREMAKERS? Dat kan! Meld je aan op www.futuremakersnoord.nl. Bedrijven gelieerd aan Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland en Bakery Sweets Center schrijven zich kosteloos in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn