Productontwikkeling 09 april 2020

Van Hall Larenstein + Bakery Sweets Center: kom met uw productidee!

Wilt u een nieuw product ontwikkelen of een nieuwe grondstof implementeren? Derdejaars hbo-voedingsmiddelentechnologen van Van Hall Larenstein gaan graag voor u aan de slag.

De tools die worden ingezet zijn:

  1. creativiteitstechnieken
  2. marktverkenning
  3. een start met de praktische ontwikkeling van het product in proeffabriek, lab en technohal (FACT).

Heeft u een idee, suggestie of een concrete vraag waarbij studenten ingezet kunnen worden, laat het ons weten.

“De vrijheid aan ontwikkelopties biedt kansen die nog niet waren ontdekt”

Enthousiaste samenwerking

De ervaring leert dat de module Food Product Development leidt tot een enthousiaste samenwerking tussen studenten, docenten en natuurlijk met u als bedrijf. De vrijheid aan ontwikkelopties biedt vaak kansen die nog niet waren ontdekt. De ondersteuning en het gebruik van een ruim scala aan foodapparatuur en testmogelijkheden maken de ontwikkelmogelijkheid compleet.

Helpt u ons aan een idee voor een product of een grondstof? Onze studenten helpen u aan een palet van mogelijkheden en inschattingen van kansen van uw product.

Luuk Knobbe (docent Food Technology), Lizette Oudhuis (Lector Food Physics) en Frits Pluimers (bakkerij applicatie technoloog)

Module Food Product Development: 31 augustus – 13 november
Termijn aanleveren suggesties: voor 1 mei 2020
Contact: Frits Pluimers (mail, of bel 06 107 18302)
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn