FUTUREMAKERS 05 oktober 2023

Programma Futuremakers compleet: ben jij erbij?

Het programma voor het matchmaking event Futuremakers is compleet. Het ochtendprogramma verplaatst naar begin van de middag. Werkzoekenden krijgen tijdens dit extra onderdeel de kans om in gesprek te gaan met bedrijven. Daarna start het programma voor studenten. De zaken op een rijtje.

Locatie

Boel, Breedstraat in Leeuwarden. (voormalig Muziekcentrum Schaaf).

Het programma

  • 12.30 uur vooraf geplande matchgesprekken werkzoekenden
  • 13.15 uur vertrek werkzoekenden
  • 13.30 start programma studenten
  • 15.15 uur einde middag

Deelnemers

De deelnemende bedrijven zijn lid of partner van Bakery Sweets Center en/of Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland. Nog niet aangemeld? Dit kan hier: www.futuremakers.nu.

Bezoekers

Ben je student in de techniek, bakkerij, marketing, bedrijfskunde, HR of voeding? Dan ben jij een Futuremaker! Kom langs (meld je eerst wel even aan) en ga in gesprek met misschien wel jouw toekomstige baas/chef/collega.

Ben je geïnteresseerd in een baan in de bakkerij- en zoetwarensector of maakindustrie? Ook als werkzoekende ben je van harte welkom, tijdens het speciale matchmaking uurtje om 12:30 uur. Meld je bij je jobcoach/adviseur (Fryslân Werkt!, Dokwurk of Empatec) en het wordt voor je geregeld. Doe dit wel voor 10 oktober, want we willen je zo goed mogelijk matchen!

En psst…je gaat niet met lege handen naar huis!

Organisatie

De organisatie is in handen van Stichting Bakkracht, in samenwerking met BSC en Mob-NN. Jongerenorganisatie Claim Your Future zorgt voor de begeleiding ter plaatse.

Lees hier meer:

Maak je klaar voor Futuremakers in Leeuwarden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn