Ondersteunt bedrijven en medewerkers in food en feed

Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie

SOL logo

Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) ondersteunt bedrijven en medewerkers in de food- en feedindustrie bij de ontwikkeling van hun vaardigheid, wendbaarheid en vitaliteit. Wij ontwikkelen visie, verbinden en faciliteren de sector en bieden oplossingen op de werkvloer. Dit doen we op twee gebieden: Mens & Organisatie en Funding & Finance.

Subsidie

In veel gevallen worden onze programma’s gefinancierd vanuit de sector en vanuit subsidieregelingen. Vrijwel altijd is er tussen de 38% en 50% subsidie mogelijk. In sommige gevallen zijn activiteiten gratis en soms betalen bedrijven alleen een kleine vergoeding vooraf. Zo staan wij sinds 1989 klaar voor de food- en feedindustrie in Nederland met oplossingen ván de sector, vóór de sector.

‘Wij geloven in de kracht van regionale samenwerking. De vraagstukken op het gebied van instroom, opleiden en onderzoek vragen om oplossingen die groter zijn dan de individuele bedrijven. Door samen te werken openen zich nieuwe deuren en creëren bedrijven voor zichzelf een concurrentievoordeel.’ Arry Verhage, directeur SOL
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn