Brood, specialiteiten en patisserie

Goedhart

Goedhart levert brood & specialiteiten, gebak en belegde broodjes aan diverse retail-, petrol- en foodservice-klanten, voornamelijk in Nederland. We denken graag mee met onze klanten en zorgen ervoor dat zij perfecte producten kunnen leveren. Zo proberen we altijd het verschil te maken.

Goedhart Brood & Specialiteiten, Goedhart Patisserie en Goedhart Convenience zijn onderdelen van een familiebedrijf. De familie startte in 1895 al haar eerste bakkerswinkel in het Noorden van Nederland. Wij staan voor: dynamisch, eigenzinnig, ondernemend en innovatief. Bij de familie en alle collega’s staat de klant altijd centraal. De Goedhart-bakkerijen zijn ons fundament. Zowel op de locaties als centraal verwachten wij dat onze mensen initiatief kunnen tonen, verantwoordelijkheid kunnen nemen en zich kunnen ontwikkelen. Dé ingrediënten om met elkaar succesvol te kunnen zijn.

Bakker Goedhart heeft ongeveer 1000 medewerkers en 11 bakkerijen door heel Nederland. Hiervan zijn 8 bakkerijen voor brood en specialiteiten, twee voor Patisserie en één bakkerij speciaal voor Convenience, belegde broodjes.

‘Wij willen onze heerlijke broodcultuur doorgeven aan de volgende generatie van Nederlandse consumenten.’ Jan Borgesius, mede-eigenaar
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn