Brood, specialiteiten en patisserie

Borgesius

Borgesius is een familiebedrijf dat al 125 jaar bakkersproducten bakt. Onze bakkers zorgen ervoor dat iedereen (op elk moment en iedere dag weer!) kan genieten van de allerlekkerste verse bakkersproducten.

Ons bakkersbedrijf is in 1895 opgericht. Nu, 7 generaties later, is er veel veranderd. Maar we bakken, innoveren en verrassen nog steeds met respect voor het ambacht, de klant en de omgeving. Zo zijn wij gegroeid tot wat wij nu zijn: een bakker die een belangrijke bijdrage mag leveren aan het behoud van onze gezonde broodcultuur. Wij zijn daar trots op!

Borgesius heeft 9 bakkerijen. Met bijna 1000 medewerkers bakken we elke dag heerlijke en gezonde bakkersproducten voor -de klanten van- Albert Heijn, zowel in Nederland als in België. We ondersteunen Albert Heijn ook bij het category management van hun bakkerijafdeling en we werken intensief samen op het gebied van innovatie, productontwikkeling, presentatie en communicatie.

We ondersteunen onze medewerkers in hun professionele ontwikkeling en verwelkomen nieuw talent om beter te worden en de continuïteit van ons bedrijf te borgen.

Bekijk hier de film die BlueSkills maakte bij Borgesius. In samenwerking met de opleidingspartners van Bakery Sweets Center. 

Bekijk hier alle vacatures bij Borgesius:
Werken in de Bakkerij

‘We moeten samenwerken om onze branche in bloei te houden. Samenwerken met mensen die met hartstocht bouwen aan het imago van onze branche en eerlijke bakkersproducten. Alleen dan is er een gezonde toekomst voor ons allemaal.’ Jan Borgesius
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn