Al meer dan 100 jaar vers brood, banket en koek

Beerse Brood & Banket

Beerse Brood en Banket bestaat al 119 jaar. In 2002 ontving het bedrijf het predikaat Hofleverancier. In totaal werken er zo’n 70 mensen, waarvan de meesten al een lang dienstverband hebben. De bakkerijwinkels zijn te vinden in Alkmaar, Bergen, Oudorp en Sint Pancras. Over opvolging zit Hein Beerse niet in: onlangs werden zijn dochter Sam (25) en zoon Koen (29) mede-eigenaar van het bedrijf.

Aanwas van nieuwe, kundige medewerkers is de reden voor Hein Beerse om aan te haken bij Bakery Sweets Center. “In het Noorden is men hier al heel goed mee bezig, door de dialoog tussen bedrijfsleven en opleidingen te openen. Ik hoop inspiratie op te doen in dit netwerk en dit mee te nemen naar Noord-Holland.”

Zelf heeft de ervaren bakkerij-ondernemer volop ideeën over hoe we er samen voor kunnen zorgen dat het niveau van leerlingen die van de opleiding komen, stijgt en/of beter aansluit bij de bakkerijbedrijven. Daarom neemt hij zitting in de werkgroep Opleiden.

‘De manier waarop ik met mijn bedrijf bezig ben, dwingt mij te kijken naar de toekomst. Het niveau van de leerlingen die bij ons komen werken is cruciaal. Daarom sluit ik me aan bij Bakery Sweets Center. Samen kijken we hoe we het gat tussen opleiding en bedrijfsleven kunnen dichten.’ Hein Beerse, eigenaar
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn