Algemeen 26 augustus 2021

Organisatie FUTUREMAKERS van start – wie is van de partij?

FUTUREMAKERS staat op de agenda voor 13 oktober aanstaande. De organisatie van het matchmaking event voor studenten, werkzoekenden en bedrijven heeft een ontzettend enthousiaste club bereid gevonden om het event in te vullen. Claim Your Future is een club van young professionals die ambitieuze studenten op weg helpt. Futuremakers vindt plaats op 13 oktober in het fonkelnieuwe concept Sophia’s, tegenover het station in Leeuwarden.

Tijdens het event gaan studenten, werkzoekenden en bedrijven op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek. Elke vorm van spanning wordt weggenomen door een spelelement toe te voegen, en bezoekers en bedrijven te mixen & matchen. FUTUREMAKERS is een initiatief van Bakery Sweets Center, Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland, Fryslân werkt! en het Nederlands Bakkerij Centrum. In samenwerking met scholen en bedrijfsleven. Met de creativiteit, het optimisme en het enthousiasme van Claim Your Future hopen we een toegankelijk, actief evenement neer te zetten.

Bekijk hier de foto’s van het nieuwe Sophia’s

Afgelopen woensdag opende het horecaconcept Sophia’s de binnenplaats. Na maandenlang bouwen en verbouwen, is Leeuwarden een hip middelpunt rijker. In klein comité maakten we een rondje met eigenaar Willem Nicolai, die erg uitkijkt naar het event op 13 oktober. Er liggen nu twee opties: zowel de binnenplaats als de enorme ruimte op de eerste verdieping, in beheer van Frame Offices, kan gebruikt worden voor het event. Zodat we met slechte weersvoorspellingen kunnen uitwijken naar binnen.

BSC-partners: we verwachten jullie

Bakery Sweets Center verwacht van zijn partners dat iedereen van de partij is op FUTUREMAKERS. De krapte op de arbeidsmarkt stijgt en het is nú de tijd om jezelf als bedrijf te profileren. Niet alleen managers, maar ook lieden van de werkvloer zijn welkom om hun ervaringen te delen met de bezoekers. En hen zo te enthousiasmeren voor een baan of zelfs carrière in de bakkerij- en zoetwarensector. Neem voor informatie contact op met projectleider Hilco Wagenaar.

Aangesloten bij het Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland? En ook interesse in de mogelijkheid om op 1 dag in contact te komen met heel wat potentiële collega’s? Neem dan contact op met Anneke Post, via anneke@mobnn.nl.

Lees ook:

Futuremakers: nieuw event zet food en processing in the spotlight

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn