Algemeen 21 augustus 2020

Oproep: ‘Zet de deur open voor zij-instromers’

De eerste Tour de BSC, waarbij zij-instromers een kijkje nemen in de keuken van de partners van Bakery Sweets Center, staat voor het najaar op de planning. Tijdens de eerste Bakery Sweets Session nam Alex Tabak (gemeente Leeuwarden) gebruik van de gelegenheid om nog eens aan te geven: “Zet de deuren open. We hebben een kaartenbak met 35.000 werkzoekenden. Aan de hand van een profiel kiezen we de juiste mensen voor de juiste vacatures. En maken we ze met een tour langs de bedrijven enthousiast voor een baan in de bakkerij.”

Partners van Bakery Sweets Center kunnen bij Alex Tabak aangeven of ze willen deelnemen aan de Tour de BSC. Vervolgens worden zij-instromers aan de hand van een gezamenlijk opgesteld profiel gematcht met de bedrijven. Voorwaarde om deel te nemen is dat een bedrijf daadwerkelijk vacatures heeft openstaan en bereid is om een nieuwe medewerker te begeleiden.

Interesse of meer info? Mail naar Alex Tabak, alex.tabak@leeuwarden.nl.

Update 4 september:

Op 18 september maken we de datum voor een brainstormsessie bekend. Aan de hand van de input tijdens deze sessie maken we een profiel op van de werkzoekende. Op basis hiervan worden de kandidaten geselecteerd. Heeft u een vacature binnen uw bedrijf en heet u ons welkom tijdens de tour?  Geef u op voor de brainstorm. Laat het voor 14 september weten aan Alex Tabak.

Lees ook:

‘Tour de BSC’ matcht zij-instromers met partnerbedrijven

Foto: Simon van der Woude

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn