Opleiding 11 december 2020

Oproep: hogeschool zoekt opdrachtgevers voor minor Ondernemerschap

Eén van de scholen die gelieerd is aan Bakery Sweets Center is Hogeschool Van Hall Larenstein. Binnen de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness van deze hogeschool start vanaf februari 2021 de minor Ondernemerschap. Gedurende een half jaar werken studenten bedrijfskunde, voedingsmiddelentechnologie, veehouderij, tuinbouw, akkerbouw en andere werkvelden samen aan projecten uit de praktijk. Binnen een van de volgende gebieden:

  • LEAN-management
  • (online) marketing
  • finance
  • HRM
  • logistiek

Studenten kunnen een eigen project inbrengen. Maar voor een aantal studenten wordt gezocht naar daadwerkelijke opdrachtgevers. Opdrachten worden uitgevoerd door kleine groepjes of individuele studenten.

Heeft u een opdracht?

Is er binnen uw bedrijf een uitdaging, kans of probleem waar  u altijd al mee aan de slag wilde? Maar hier niet de tijd of prioriteit voor vond? Neem dan contact op met Jaap Hulzinga. Van een opdrachtgever wordt verwacht bij de kick-off en bij de afsluiting aanwezig te zijn. De start is in februari; de afronding medio juni. Verder wordt wekelijkse feedback op prijs gesteld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn