Algemeen Partners 16 januari 2022

Open Universiteit doet onderzoek naar werkgeversnetwerken (oproep)

Bakery Sweets Center is er voor de leden, én voor de branche. Het netwerk levert diensten en trainingen, ontwikkeld uit de vraag vanuit het bedrijfsleven. Graag blijven we aansluiten bij de wensen en actuele situatie van onze leden. Daarom moeten we blijven innoveren. Met uw hulp kunnen we ons aanbod verder optimaliseren.

Werkgeversnetwerk

De Open Universiteit doet momenteel onderzoek naar werkgeversnetwerken. Zoals Bakery Sweets Center. We roepen onze leden en hun werknemers graag op om deel te nemen aan dit onderzoek. Zodat we inzicht krijgen in hoe ook onze club kan verbeteren. Waarin zijn we succesvol, waarin juist niet? Waar liggen nog haalbare ontwikkelkansen voor ons als netwerk?

Klik hier voor de enquête van de Open Universiteit

Via deze link registreert u zich voor deelname aan het onderzoek. Registratie en onderzoek lopen volledig via de Open Universiteit.

Over het onderzoek: ervaringen en loopbaanontwikkeling

Gebruik je momenteel het netwerk om jouw persoonlijke loopbaanontwikkeling een boost te geven, of ben je van plan om dit binnenkort te doen? Dan willen wij graag meer weten over jouw ervaringen met activiteiten van Bakery Sweets Center, en hoe jouw persoonlijke loopbaanontwikkeling evolueert. Concreet vragen we jou om gedurende een periode van 1 jaar 4 online vragenlijsten (+/- 20 minuten) in te vullen. Deze vragenlijsten bevatten vragen over onder andere je gebruikservaringen met de activiteiten binnen het netwerk en jouw beleving van je duurzame inzetbaarheid, en een aantal persoonsgegevens (zoals opleiding, leeftijd). De oproep voor de vervolgvragenlijsten ontvang je steeds via de OU.

Download hier de folder ‘Deelnemers gezocht voor onderzoek naar ontwikkeling binnen werkgeversnetwerken‘                                                                                                                         

Contact

Bij voorbaat dank voor je deelname. Bij gerichte vragen aan de Open Universiteit over dit onderzoek, neem dan contact op met Sarah Courchesne, zie de info in de brochure.     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn