Opleiding 29 september 2020

Echte wereld centraal binnen studie Bedrijfskunde Van Hall

Binnen de vierjarige hbo-opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness, te volgen op het Van Hall, is een nieuwe leerlijn geïntroduceerd. In de leerlijn Ondernemerschap staat de ‘echte wereld’ centraal. Al direct vanaf het eerste jaar werk je samen met andere studenten aan opdrachten van de Junior Company

Tijdens de opdrachten ontmoet je studenten van andere hogescholen. Ook pitch je tegen elkaar. Jaarrond werken studenten in groepen van vijf aan het opstarten, uitvoeren en afronden van een eigen bedrijf. Van inkoop tot verkoop, alles komt aan bod.

Input van bedrijfsleven gevraagd

De theorie van de propedeuse wordt zoveel mogelijk gekoppeld aan het eigen bedrijf van de studenten, zodat ze het gelijk toegepast zien worden. Dat leert wel zo leuk en makkelijk. Input van experts uit het bedrijfsleven is zeer gewenst. Dat kan om alle onderdelen van het bedrijfsproces zijn. Denk aan financiën, recht, marketing, kwaliteitszorg, teamwork, strategiebepaling en nog veel meer. Wilt u onze studenten feedback geven op één of meerdere onderwerpen? Dan kunt u een mail sturen naar Froukje Mosterman van Hogeschool Van Hall Larenstein.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn