Sessions 04 maart 2024

Meld je snel aan voor het allereerste BSC Lunchcafé

Het allereerste Lunchcafé van Bakery Sweets Center wordt op 14 maart van 11.30 tot 13.00 uur gehouden in De Kanselarij in Leeuwarden. Dit is dé gelegenheid om te netwerken. Vincent Kerstens en Marleen Rijpkema van WRK.frl vertellen wat hun organisatie voor onze leden kan betekenen. Aanmelden is mogelijk tot 7 maart, dus wees er snel bij.

Duurzame basis

De gelukkigste mensen van Europa wonen in Friesland. Dat komt niet alleen doordat het heerlijk leven is, maar ook door alle mooie bedrijven en organisaties. De nadruk ligt hier op betekenisvol werk met een duurzame basis en een mindset van ‘we doen het gewoon’. Er is in Friesland een groot en gevarieerd werkaanbod, en dat mogen we best wat harder roepen. WRK.frl zorgt daarom dat bedrijven en werkzoekenden elkaar vinden. Niet als vacaturebank, maar door te matchen op cultuur, waarden en structuur.

Meld je aan voor 7 maart

WRK.frl is door de provincie Fryslân in het leven is geroepen om het wonen, werken en leven in onze provincie te promoten bij mensen buiten Fryslân. De organisatie beantwoordt alle vragen over werken in Friesland en werkgevers, vacatures en evenementen voor werkzoekenden op een rij. Ben jij benieuwd wat WRK.frl voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je dan aan voor ons allereerste lunchcafé.  

Meer informatie:

Datum: 14 maart
Tijd: van 11.30 – 13.00 uur (inloop vanaf 11.15 uur)
Adres: De Kanselarij, Turfmarkt 11 in Leeuwarden
Aanmelden voor 7 maart via: hr@helwa.nl
Eventuele dieetwensen graag vermelden bij je aanmelding

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn