Algemeen 23 mei 2024

Maar liefst 17 jubilarissen 40 jaar in dienst bij Hellema

In Hallum is er reden voor een feestje! Er zijn bij Hellema dit jaar namelijk 17 mensen 40 jaar in dienst. “De mens kan nog altijd het verschil maken. Deze collega’s brengen een schat aan ervaring, kennis en commitment met zich mee”, aldus directeur Hille Hellema.

“Onze 17 collega’s verdienen een staande ovatie voor hun ongelofelijke toewijding gedurende de afgelopen vier decennia. Ze zijn een belangrijk onderdeel geweest van de groei en bloei van de onderneming”, zegt Hellema lovend. Wat is het geheim van de jarenlange dienstverbanden bij Hellema? “Niet een dag is hetzelfde, elke dag zijn er nieuwe uitdagingen!”

‘Iedere dag genieten’

Arnold Wiegersma, senior proefbakker, is één van de 17 jubilarissen. “Ik werkte eerder bij een kleine bakkerij, zag dat Hellema op zoek was naar mensen en de volgende dag mocht ik al beginnen! Ik begon als menger, was een tijdje later tijdelijk proefbakker en vond dat zo leuk dat ik die functie ben blijven houden. Ik houd van de afwisseling en geniet nog elke dag van mijn werk!”

Loyaliteit en waardering

De mijlpaal laat volgens Hellema niet alleen zien hoe diep de band tussen de medewerkers en Hellema Hallum B.V. is. “Deze toont ook de loyaliteit en waardering die de bedrijfscultuur kenmerkt. De mens kan nog altijd het verschil maken. Deze collega’s brengen een schat aan ervaring, kennis en commitment met zich mee. Mede dankzij hun goede inzet hebben we ons stevig kunnen vestigen als gerenommeerde speler in de markt van koekjes en tussendoortjes.”

Vrijdag 24 mei zijn de jubilarissen bij het Multifunctioneel Centrum Trefpunt in Hallum in het zonnetje gezet. “Het was een feestelijk moment van terugblikken, erkenning en dankbaarheid voor de toewijding en loyaliteit van de medewerkers”, aldus de directeur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn