Algemeen 06 augustus 2020

Locatie eerste Bakery Sweets Sessions bekend

Op 21 augustus vindt de eerste editie van Bakery Sweets Sessions plaats. We trappen af met het thema Opleiden. Twee leden van de werkgroep Opleiden praten de aanwezigen bij over het nieuwe opleidingsprofiel Bakkerij Operator 2.0.

Locatie

Even werd gezocht naar een geschikte locatie. Maar wat is nu een betere locatie dan een plek waar mogelijk een fysiek Bakery Sweets Center ontwikkeld kan worden? Daarom vindt deze eerste sessions plaats in de leegstaande, voormalige verffabriek aan de Galvanistraat 4 in Leeuwarden. Tegenover Royal Steensma (Galvanistraat 1). Een enorme ruimte waar we rekening kunnen houden met de geldende afstandsnorm. En een plek die spreekt tot de verbeelding.

Zo lang de huidige coronamaatregelen gelden, wordt dit de locatie. Mocht er na de persconferentie op 6 augustus iets veranderen, dan is het mogelijk dat de Session alsnog in de vorm van een Teams-meeting plaatsvindt.

Aanmelden

Deze eerste Bakery Sweets Session is bestemd voor genodigden, waaronder partners van Bakery Sweets Center en andere stakeholders. Lees alles over de eerste Bakery Sweets Sessions op de speciale sessions-website. Bent u partner en wilt u meedenken over de verdere ontwikkeling van onze opleidingsprofielen? Meld u dan aan – er is plaats voor max 30 personen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn