Opleiding 04 september 2020

Leiderschapstraining BSC in oktober van start

Na een succesvolle Session, staan de docenten en studenten van de eerste lichting ‘Leiderschapstraining wendbaar vakmanschap’ in de startblokken. De inhoud van het programma is rond. De intakegesprekken staan gepland op 8 oktober. Er is nog plaats voor enkele cursisten.

Wendbaar vakmanschap begint bij jezelf

Met coachingsgesprekken, intervisiesessies en drie workshops krijgen de leidinggevenden inzicht in hoe om te gaan met medewerkers in een lerende omgeving. Dat begint met jezelf een spiegel voorhouden. Welk voorbeeldgedrag moet je vertonen? En hoe krijg je vervolgens je medewerkers ‘wendbaar’? Dat begint bij de teamleiders, is de overtuiging van de werkgroep Opleiden binnen Bakery Sweets Center. De leidinggevende reflecteert op zijn persoonlijke ontwikkeling en geformuleerde leerdoelen en bepaalt richting of leerdoelen voor de toekomst.

Van elkaar leren

Het programma van de training is algemeen ingestoken. Tijdens de intake stellen de docenten een persoonlijk paspoort op: persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Er wordt regelmatig in groepsverband afgesproken (mogelijk digitaal), omdat de insteek is dat leidinggevenden juist van elkaar kunnen leren.

Bekijk hier het volledige programma ‘Leiderschapstraining – Leidinggeven aan wendbaar vakmanschap in lerende organisaties‘. Aanmelden voor deze training kan bij Wijnand Verschuur, w.verschuur@mbolifesciences.nl.

Lees ook:

Leiderschapstraining – nog enkele plaatsen

Kick-off Bakery Sweets Sessions – van aanbodgericht naar vraaggericht opleiden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn