Algemeen 12 oktober 2021

Kennisbank Food vernieuwt: input welkom

Als je vanaf 15 oktober www.kennisbankfood.nl intypt, kom je in een heel nieuwe omgeving terecht. Een Kennisbank Food die er frisser uitziet en waar je makkelijker zoekt wat je vindt. Dat komt door de enorme verbeterslag die Groen Kennisnet momenteel maakt.

Het vernieuwde Groen Kennisnet biedt een eigen ingang voor de foodprofessional. Via de startpagina ‘Vakinformatie voor de food professional’ zijn alle bronnen bereikbaar die tot nu toe in Kennisbank Food verzameld stonden. Het ziet er mooier uit én het biedt meer mogelijkheden.

Input welkom: met name over Industrie 4.0

De uitnodiging om bronnen aan te leveren blijft staan. Er zijn al veel bronnen te vinden over technologie (met bronnen per branche), voeding & gezondheid en voeding & duurzaamheid op de Kennisbank Food. Op dit moment zoeken we vooral bronnen die over Industrie 4.0 oftwel Smart Industry gaan. Robotisering, blockchain, AI, VR, inzet van data, onderhoud op afstand. Op dat terrein gaan de ontwikkelingen in de voedingsindustrie zo snel, dat het mooi is om een plek te hebben waar de nieuwste kennis voor foodprofessionals bij elkaar staat. Op mbo-niveau en liefst in het Nederlands.

Aanleveren van interessante informatie kan bij Esther Wouters, contactgegevens via deze link.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn