Algemeen 26 maart 2021

Je bedrijf in de spotlight op Kennisbank Food

Medewerkers en studenten in de foodbranche inspireren en meer regie geven over het eigen leerproces. Dat is de doelstelling van de Kennisbank Food. Op Kennisbankfood.nl vinden mbo’ers kennis over de foodsector.

Artikelen, podcasts, webinars, video’s of vlogs. Een geschikte bron kan allerlei vormen hebben. Als de informatie maar actueel, kort en krachtig, correct is. Ook moet de informatie zelfstandig te bekijken, beluisteren of te lezen zijn. Zo blijven studenten en medewerkers op een makkelijke manier geïnspireerd en aangehaakt bij ontwikkelingen in de sector food.

Bedrijfsleven: laat je branche zien

Voor het bedrijfsleven is de Kennisbank Food een geschikte plek om te laten zien wat voor mooie dingen er gebeuren in hun bedrijf en branche. Denk aan technologische innovatie, bijzondere productontwikkeling of een nieuwe machine. Door kennis aan te leveren werken bedrijven mee aan een innovatief imago van de foodbranche en het eigen bedrijf onder jongeren.

Kennis bijdragen

Bakery Sweets Center is in gesprek met Kennisbank Food en roept graag zijn partners op om ook een bijdrage te leveren aan deze database. Wil je vanuit je bedrijf kennis aanbieden om op te laten nemen in de Kennisbank Food, mail dan naar Esther Wouters, e.wouters@mbolifesciences.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn