Partners 18 oktober 2021

Interview met Sjoerd Jellema (Bakkerij Faber) op NoMilk2Day

Headhunters platform NoMilk2Day is actief in de agri, food en industrie. Op hun website staat een inspirerend interview met Sjoerd Jellema, directeur van Bakkerij Faber/Smithuis. Het Hoogeveense bedrijf is een van de partners van Bakery Sweets Center.

We delen het artikel graag:

“Tussen ambachtelijk en industrieel gebakken brood zit weinig verschil. Het kneden, rijzen en bakken zijn processen die altijd nodig zullen zijn om brood te kunnen produceren. Onze bedrijfsvoering is geautomatiseerd voor wat kan en mensenwerk waar dat nodig is. Consumenten hebben soms een negatieve associatie met ‘fabrieksbrood’. Een term waar ik niet alleen een hekel aan heb, het is ook onterecht, want het bereidingsproces en de gebruikte hoofdgrondstoffen zijn vergelijkbaar. Bij ons werken geen operators, maar geschoolde bakkers. Ons brood moet van topkwaliteit zijn.

Lees hier het interview met Sjoerd Jellema

(foto via NoMilk2Day)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn