Algemeen 05 oktober 2021

Inschrijving BakkersVakwedstrijden 2021 geopend

De BakkersVakWedstrijden 2021 gaan door! Weliswaar in een iets andere vorm dan we gewend zijn, maar nog steeds met flinke prijzenregen. De inschrijving is geopend.

Wedstrijdboekje online

Er verandert niets aan de keuringen zelf. Op dinsdagavond 9 november beoordeelt de jury de producten in het Fries Congrescentrum in Drachten. Die middag kunnen de deelnemers aan de wedstrijden daar hun producten inleveren. Het wedstrijdboekje met daarin het programma is te bekijken en te downloaden op www.bakkersvakwedstrijden.nl. Oud-deelnemers ontvangen een nieuwsbrief per mail met daarin alle relevante informatie.

Talkshow

De prijsuitreiking op woensdag 10 november is te volgen via livestream. Hanno Spanninga gaat van 17.00 tot 18.00 uur in een talkshow-achtige setting in gesprek met de Permanente wedstrijdcommissie. Dat zijn Martin Baks, Nico Bloem en Wietse Schiere. Daarnaast voelt hij ook Eildert Kielman (voorzitter BakkersVakWedstrijden) en Marco Lenes (juryvoorzitter) aan de tand.

Prijsuitreiking

Tijdens de live-uitzending worden de winnaars van BakkersVakWedstrijden 2021 bekendgemaakt. Slechts een selectie van de deelnemers is daarbij aanwezig, evenals de sponsoren van BakkersVakWedstrijden en de vakpers. Na afloop van de livestream worden alle uitslagen gepubliceerd op de website. De sponsoren bezoeken in de dagen na 10 november de winnaars die niet bij de uitzending konden zijn en overhandigen de gewonnen bekers.

Meer informatie, het wedstrijdboekje en de inschrijflink zijn te vinden op www.bakkersvakwedstrijden.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn