Opleiding 02 maart 2023

Infomiddagen hbo foodopleidingen Van Hall Larenstein

Op dinsdagmiddag 14 maart en dinsdagmiddag 16 mei organiseert Hogeschool Van Hall Larenstein informatieve bijeenkomsten over hbo-scholing in de voedingsmiddelensector. De sessies zijn bedoeld voor werkgevers en hr-medewerkers.

Alles wat je wilt weten over het toekomstbestendig maken van het personeelsbestand komt aan bod. De vierjarige opleiding Voedingsmiddelentechnologie, de Associate degree (Ad) Voedingsmiddelentechnologie, de master Innovative Dairy Chain Management en contractonderwijs behoren tot het scholingsaanbod van HVHL. Uiteraard komen ook de beschikbare financiƫle regelingen aan bod.

Ronde door het FACT

Naast de infosessie gaan bezoekers mee op tour door het Food Application Centre for Technology (FACT), een state-of-the-art-faciliteit die huist binnen de hogeschool. Na afloop van de sessie is iedereen uitgenodigd voor een informele netwerkborrel.

BSC: meld je aan!

Leden van Bakery Sweets Center zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een van deze infomiddagen. Kom kijken waar raakvlakken liggen tussen de studies en jouw bedrijf!

Aanmelden voor 1 van de bijeenkomsten kan tot 10 maart via onderstaande knop.

Info

Dinsdagmiddag 14 maart 2023
Dinsdagmiddag 16 mei 2023
16:00 – 18:00 uur
Hogeschool Van Hall Larenstein
Agora 1, Leeuwarden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn