Opleiding Partners 27 november 2020

Hogeschool Van Hall Larenstein toont aanbod stageplekken BSC-partners

Vanaf nu hebben partners van Bakery Sweets Center hun eigen plek in de studentenomgeving van de website van Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL). Afstudeeropdrachten en stageplekken kunnen ingediend worden bij het Bureau Stage- en Afstudeeronderzoek. Met een eigen categorie worden de aan Bakery Sweets Center gelieerde bedrijven extra uitgelicht.

Hbo’ers zijn gewild

Studenten die een voedingsgerichte opleiding aan Van Hall Larenstein hebben gevolgd, zijn erg gewild in het bedrijfsleven. Des te belangrijk is het voor bedrijven in de bakkerij- en zoetwarenindustrie om deze studenten al tijdens hun opleiding kennis te laten maken met deze sector. Vaak vinden studenten werk bij een bedrijf waar ze eerder stage hebben gelopen. Het grote voordeel hiervan is dat er reeds onderlinge bekendheid is. Kennis, kunde en persoonlijkheid van de voormalige student kunnen direct ten dienste komen van het bedrijf.

Bij vragen, neem contact op met Lizette Oudhuis, verbonden aan HVHL en lid van de werkgroep Opleiden.

In december geven we een kijkje in de opdrachten die twee studententeams vanuit HVHL voor Bakery Sweets Center gaan doen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn