Algemeen 27 juni 2024

Hilco Wagenaar benoemd tot Programma Manager

Het bestuur van het Bakery Sweets Center (BSC) is verheugd om de aanstelling van Hilco Wagenaar als Programma Manager van het BSC-netwerk aan te kondigen. Dit netwerk vormt hét samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs en bedrijven in de bakkerij- en zoetwarenbranche in het Noorden van ons land.

Hilco Wagenaar was voorheen al betrokken bij het BSC via zijn werkzaamheden bij Royal Steensma. Met de ondertekening van een nieuwe overeenkomst is hij nu direct werkzaam voor het BSC, waardoor hij zijn rol als Programma Manager kan versterken en verder uitbouwen.

‘Ideale persoon om strategische doelen te realiseren’

Het bestuur van het BSC ziet in Hilco Wagenaar de ideale persoon om de strategische doelen van het netwerk te realiseren. Zijn uitgebreide ervaring en kennis van de bakkerij- en zoetwarenbranche maken hem uitstekend geschikt om de samenwerking tussen de verschillende partners te optimaliseren en innovatieve projecten te initiëren.

“We zijn zeer blij met de aanstelling van Hilco Wagenaar als Programma Manager,” aldus Roland van Dam, namens het bestuur van het BSC. “Met zijn expertise en toewijding zijn we ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van het BSC-netwerk.”

Bart Post (links), voorzitter van de BSC-bedrijvenvereniging, en Hilco Wagenaar tekenen het contract waarbij Wagenaar aan de slag gaat als Programma Manager voor het noordelijke regionaal samenwerkingsverband tussen bakkerij- en zoetwarenbedrijven, onderwijs en overheid.

Nauwe samenwerking

Het Bakery Sweets Center blijft zich inzetten voor een nauwe samenwerking tussen overheid, onderwijs en het bedrijfsleven om zo de innovatie en kennisdeling in de bakkerij- en zoetwarenbranche te bevorderen en de positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn