Algemeen 29 april 2024

Het Ambacht breidt diensten uit met overname van Procres

Het Ambacht, marktleider in het bemiddelen van vakkrachten in de bakkerij, neemt Procres over. “Deze overname markeert een belangrijke stap in de groei en diversificatie van de dienstverlening van ons uitzendbureau en onze zusterorganisatie DirectChauffeurs”, vertellen eigenaren Gert Jan en Henk ten Napel enthousiast.

Procres is een ambitieuze bemiddelaar in staffuncties, zoals HR, finance, marketing, administratie en sales. De broers Ten Napel zijn verheugd over de uitbreiding van hun dienstverlening en kijken uit naar de samenwerking. “De synergie die ontstaat door deze samenwerking is ongekend. Het stelt ons in staat om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn en onze positie in de markt verder te versterken.”

Unieke kans

Ook Richard Philips (Procres) is enthousiast over de overname en het vertrouwen. “Deze samenwerking biedt een unieke kans om onze krachten te bundelen en gezamenlijk te groeien. Ik ben ervan overtuigd dat de gecombineerde expertise, kennis en ervaring van Het Ambacht, DirectChauffeurs en Procres ons in staat zal stellen om nog meer toegevoegde waarde te bieden aan onze opdrachtgevers en kandidaten.”

Strategische zet

De overname van Procres door Het Ambacht is een strategische zet, die de positie van beide partijen in de uitzendbranche versterkt. Het Ambacht blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen voor bakkerijen, terwijl Procres haar focus zal behouden op het bemiddelen van gekwalificeerde professionals voor hogere kaderfuncties.

Sinds 2021 BSC-lid

“Uitzendbureau Het Ambacht is in 2007 opgericht. Wij richten ons uitsluitend op de bakkerijsector en daarmee zijn wij Nederlands eerste uitzendbureau speciaal voor bakkers. Sinds 2021 heeft het bedrijf zich aangesloten bij Bakery Sweets Center. Dat was een doelbewuste keuze. “Opleiden en samenwerken leidt tot ongekende successen”, aldus Gert Jan en Henk.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn