FUTUREMAKERS Partners 09 oktober 2023

Helwa Wafelbakkerij op Futuremakers: dat ruikt naar meer!

Werken in een wafelbakkerij, dat klinkt als een lekkere uitdaging! Die geur alleen al… Op 18 oktober ontmoet je Frieslands beste wafelbakkers uit Hallum tijdens FUTUREMAKERS in Leeuwarden. HR-adviseur Nathalie van Keulen-Simmers vertelt je op welke plek jij bij Helwa aan de slag kunt!

Waar kennen we Helwa van?

“Helwa-producten kom je op veel plekken tegen, maar vaak met een naam van één van onze opdrachtgevers op de verpakking. Dat heet private label. Onder andere pennywafels, koffiewafels en Frou Frou. We richten ons daarnaast op glutenvrije, suikervrije en met proteïne verrijkte producten.”

Waarom zijn jullie op Futuremakers aanwezig?

“Wij kijken ernaar uit om onze toekomstige collega’s te ontmoeten. Daarnaast willen we graag delen waarom wij een leuk en interessant bedrijf zijn om bij te werken!”

Wat neem je mee?

“Wij hebben concrete vacatures, onder andere voor productiemedewerkers, technische dienst en inkoop. Daarnaast hebben we afstudeerplaatsen en stageplaatsen beschikbaar.”

Waarom moeten studenten naar Futuremakers komen?

“Futuremakers is voor de studenten een efficiënte manier om veel verschillende bedrijven te zien en te spreken.”

Kom naar FUTUREMAKERS!

Je leest het. Maak die paar uurtjes vrij in je agenda en ga dat gesprek aan! Schrijf je in voor een bezoek aan Futuremakers, 18 oktober bij BOEL in Leeuwarden: www.futuremakers.nu. Bedrijven gelieerd aan Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland en Bakery Sweets Center schrijven zich kosteloos in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn