Algemeen Partners 07 oktober 2021

Hellema op FUTUREMAKERS: koekjesbakken voor de hele wereld

Nog een paar dagen tot het event FUTUREMAKERS! Tijdens dit matchmaking event op 13 oktober in Leeuwarden, gaat het bedrijfsleven in gesprek met studenten en werkzoekenden. Een aantal Bakery Sweets Center-partners heeft zich al aangemeld. Zo ook producent van bekende koekjes Hellema. Werken in een internationaal bedrijf, met een fijne familiesfeer, dat klinkt aanlokkelijk, hè? Enkele vragen aan product manager Frank Wildschut.

Wat is voor jullie de reden om naar FUTUREMAKERS te komen?

We vinden dit een topinitiatief en delen graag ons enthousiasme van werken in de bakkerij-industrie. Dat doen we met drie collega’s, alledrie van verschillende afdelingen. Ik als productmanager, Thijs Andringa als teamleider en Taeke Triemstra als hoofd bedrijfsbureau.

Waar kennen we Hellema van?

Hellema is een groeiend familiebedrijf en bestaat al 160 jaar. Inmiddels staat de 5e generatie aan het roer. Ons uitgebreide assortiment distribueren we naar meer dan 90 landen. Je kent ons misschien wel van de Smoeltjes. Dagelijks zijn we bezig met innovaties, moderne productie- en verpakkingstechnieken. Daarnaast investeren we volop in duurzaamheid en robotisering.

Klinkt goed! Wat hebben jullie te bieden?

Diverse functies en stageplaatsen! Kijk alvast op www.werkenbijhellema.nl en spreek ons gerust aan op FUTUREMAKERS.

Wat verwacht je van FUTUREMAKERS?

We hopen gemotiveerde deelnemers te treffen. Die we enthousiast kunnen maken voor het werk in een industriële bakkerij. Daarnaast vertellen we natuurlijk graag over ons mooie bedrijf. Vaak heeft men wel beeld bij ambachtelijke bakkerijen, maar de techniek en mogelijkheden binnen een industriële bakkerij zijn onvoldoende bekend. Het is mooi om te zien dat we op FUTUREMAKERS de krachten bundelen. Samen maken we studenten en werkzoekenden enthousiast voor onze branche.

Wat wil je kwijt aan collega-BSC’ers?

Doe vooral mee en laat zien hoe mooi en uitdagend het is om te werken in de voedingsmiddelenindustrie!

Overtuigd? Meld je bedrijf dan snel nog aan op www.futuremakersnoord.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn