FUTUREMAKERS Partners 09 oktober 2023

Hellema-Hallum BV op FUTUREMAKERS: altijd op zoek naar nieuw talent

Tijdens het meet&match event FUTUREMAKERS op 18 oktober oriënteer jij je op je toekomst in de bakkerij- en zoetwarensector. Wat dacht je van een baan of stageplek bij de grote internationale koekjesproducent Hellema-Hallum BV? Welke vragen heb jij voor marketing- en communicatiemedewerker Annika Andela?

Annika, waarom komen jullie naar Futuremakers?

“Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Met name studenten en werkzoekenden in de bakkerij- en voedingsindustrie. Futuremakers biedt de gelegenheid om op een leuke en informele manier in contact te komen met potentiële nieuwe medewerkers. We enthousiasmeren ze graag over het werken bij onze bakkerij!”

Waar kennen we Hellema-Hallum van?

“Je kunt ons kennen van onder andere de Smoeltjes-producten. Je weet wel, de zakjes die je vroeger altijd meekreeg en misschien stiekem nu nog wel eens eet, als guilty pleasure! 😉 Daarnaast maakt Hellema Hallum een groot assortiment aan innovatieve koekjes, bars, bites en tegenwoordig ook pasta’s en toppings. Dit alles wordt over heel de wereld geleverd onder zowel Hellema-merk als vele private labels.”

Wat neem je mee naar Futuremakers?

“Verschillende vacatures binnen onze bakkerij en natuurlijk een hoop enthousiasme om bezoekers te laten kennismaken met onze innovatieve bakkerij.”

Hoe is het om bij Hellema Hallum te werken?

“Wij streven ernaar om een respectvolle, betrokken en stimulerende werkgever te zijn, waar genoeg ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Nieuwe medewerkers hebben we veel te bieden. Zoals kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, mogelijkheden voor (interne) trainingen en opleidingen en een stimulerende werkomgeving. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en stimuleren we graag doorgroeimogelijkheden.”

Wat verwacht je van Futuremakers?

“Waardevolle ontmoetingen en gesprekken met misschien wel nieuwe medewerkers. Op Futuremakers laten we je graag kennismaken met Hellema. Natuurlijk hopen we ook dat nieuw talent zich aan ons introduceert!”

Kom naar FUTUREMAKERS!

Ben je student en denk je: op een laagdrempelige manier mijn toekomstige werkgever ontmoeten? JA, dat wil ik! Schrijf je in voor een bezoek aan Futuremakers, 18 oktober bij BOEL in Leeuwarden: www.futuremakers.nu. Bedrijven gelieerd aan Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland en Bakery Sweets Center schrijven zich kosteloos in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn