Opleiding 28 september 2023

Hbo’ers in de voedingsmiddelensector: infomiddag 17 oktober

Hr-managers en voedingsprofessionals zijn op dinsdagmiddag 17 oktober welkom op Hogeschool van Hall Larenstein. Van 16:00 tot 18:00 uur is er een bijeenkomst over hbo-scholing in de voedingsmiddelensector. Namens Bakery Sweets Center is Koos Oosterhaven aanwezig voor advies en het beantwoorden van vragen.

De rol van medewerker verandert

Nieuwe technologieën moeten er de komende jaren toe leiden dat de voedingsmiddelensector nog flexibeler, veiliger, duurzamer én efficiënter gaat werken. Hiermee worden bedrijven kapitaalintensiever en medewerkers verantwoordelijker voor een grotere hoeveelheid producten en processen. Naast technologie is hier ook goed opgeleide menskracht voor nodig en daarbij kan Hogeschool Van Hall Larenstein helpen.

Tijdens de bijeenkomst staat het toekomstbestendig maken van uw personeelsbestand centraal. Een mooie voorbeschouwing op FUTUREMAKERS, dat op 18 oktober plaatsvindt! Daarnaast biedt de organisatie een kijkje in de state-of-the-art faciliteiten van HVHL.

De hbo-school biedt diverse opleidingsmogelijkheden. Zoals de Associate degree (Ad) Voedingsmiddelentechnologie, het Food Application Centre for Technology (FACT), contractonderwijs en beschikbare financiële regelingen. De sessie wordt afgesloten met een informele borrel.

Aanmelden voor de voorlichtingsmiddag kan tot vrijdag 13 oktober, 12:00 uur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn