Algemeen 23 april 2021

Groninger Ondernemingsprijs 2021: inschrijving geopend

Succesvolle ondernemingen in de provincie Groningen kunnen zich aanmelden voor de Groninger Ondernemingsprijs, editie 2021. In 2020 werd deze prijs niet uitgereikt. Bestuursvoorzitter Winfryd de Haan belooft voor dit jaar een unieke editie. Ook door de ontwikkelingen in het bedrijfsleven. “De wereld is opeens drastisch veranderd. Het ene bedrijf verloor bijna alle omzet en het andere zag zijn omzet verdubbelen.”

Voordragen

Een onderneming voordragen kan op twee manieren: u kunt uw eigen onderneming voordragen, of die van iemand anders. Er zijn drie harde criteria.

  1. De onderneming moet langer dan 5 jaar bestaan
  2. Het bedrijf is gevestigd in de provincie Groningen
  3. Er zijn meer dan 10 medewerkers in dienst

Kijk hier voor een overzicht van alle criteria. De inschrijving sluit op 21 mei. 

10 genomineerden

De jury nomineert op 11 juni tien bedrijven, die op donderdag 30 september tijdens de Nominatiebijeenkomst mogen pitchen voor de jury en daarmee kans maken op de drie finaleplaatsen.

3 finalisten

Na de zomer worden de drie finalisten bezocht door de jury. Tijdens de feestelijke Finale-avond, op donderdag 18 november in MartiniPlaza, ontvangt de winnende onderneming de prijs uit handen van Commissaris van de Koning René Paas.

Nadat eerdere prijzen vielen in de medische, technische en logistieke wereld, zien wij van Bakery Sweets Center natuurlijk graag een winnaar in ‘onze’ mooie branche. Dus help ons een handje en draag een bedrijf in de bakkerij- en zoetwarenbranche voor!

Draag nu een succesvolle Groninger onderneming voor!

Foto: Shutterstock

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn