Partners 17 juni 2021

Gezocht: partners met interesse in 3D-voedselprinten

3D-voedselprint

Lizette Oudhuis van Hogeschool van Hall Larenstein is op zoek naar partners van Bakery Sweets Center met interesse in het 3D-voedselprinten.

“Zijn er ondernemers of bedrijven die hierover nadenken, interesse hebben om 3D-voedselprinten te verkennen? Wat zouden ze dan willen, wat is interessant in de dagelijkse praktijk? Dat soort vragen wil ik hen graag stellen”, verklaart Lizette Oudhuis, Professor Matrix Interactions bij Hogeschool van Hall Larenstein.

Mogelijkheden 3D-voedselprinten onderzoeken

Voor veel ondernemers lijkt het 3D-printen van voedsel nog een ver van hun bed show. “Het is misschien ook niet altijd duidelijk wat er met zo’n printer kan worden gemaakt en hoe je dat kunt toepassen. Op school hebben we een paar printers en ik ben heel benieuwd naar de vragen die leven in het bedrijfsleven, zodat we kunnen kijken of er markt is voor 3D-voedsel.”

De bedoeling is dat er een onderzoek ontstaat, waarbij dit onderwerp gezamenlijk met het bedrijfsleven wordt onderzocht. Bij interesse mogen BSC-partners Lizette een mail sturen. De reacties dienen uiterlijk vrijdag 25 juni binnen te zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn