08 april 2022

FUTUREMAKERS Groningen afgelast

FUTUREMAKERS Groningen, hét matchingsevent voor de bakkerij en voedingsindustrie in regio Groningen en Drenthe, gaat woensdag 20 april a.s. helaas niet door. Er zijn te weinig aanmeldingen binnengekomen om er een geslaagde dag van te kunnen maken. 

De voorbereidingen waren in volle gang en de reacties vanuit studenten, werkzoekenden en werkgevers enthousiast. Het beloofde dan ook een mooie dag te worden op 20 april a.s. in de Puddingfabriek in Groningen. Maar het aantal daadwerkelijke aanmelding bleef achter en was niet voldoende om er een succesvolle meet & match van te maken.

FUTUREMAKERS Leeuwarden

Afgelopen najaar vond in Sophia’s in Leeuwarden de eerste editie van het FUTUREMAKERS event plaats. De belangstelling was groot en het resultaat mocht er zijn! Ruim 150 jongeren gingen op avontuur in de bakkerij, food, maak- en procesindustrie en 40 procent hiervan vond een match!

Aangemeld?

Alle studenten, werkzoekenden en bedrijven die zich voor het event hadden aangemeld willen we alsnog de mogelijkheid bieden om met elkaar in contact te komen. Laat weten waar je precies naar op zoek bent en wie weet ontstaat er dan alsnog een match! Interesse? Stuur dan een mail naar info@futuremakers.nu en hou je mail in de gaten voor meer informatie.

Hoe ziet de toekomst van FUTUREMAKERS eruit?

Het doel van FUTUREMAKERS is om werkzoekenden en werkgevers op een laagdrempelige manier echt met elkaar in gesprek te brengen. De arbeidskrapte is groot en neemt alleen maar toe. Niet alleen in Friesland, Groningen en Drenthe, maar in alle regio’s van het land. Er komt zeker een vervolg. Volg www.futuremakers.nu voor updates en meer evenementen.

Contact

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met Carla Zwierstra, directeur Bakkracht via 0317 471255 of carla.zwierstra@bakkracht.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn