FUTUREMAKERS Partners 05 oktober 2023

Fortuin op FUTUREMAKERS: warm worden van frisse producten

De Wilhelmina-pepermuntjes, wie kent ze niet? Op 18 oktober ontmoet je de makers tijdens FUTUREMAKERS in Leeuwarden. Loop jij warm voor een baan tussen de frisse producten? Ga in gesprek met Bart Post en Jurre Althuis van Fortuin Dockum BV.

Wat is voor jullie de reden om naar Futuremakers te komen?

“We komen graag in contact met jongeren, werkzoekenden en scholen. Om te kijken of er matches gemaakt kunnen worden.”

Waar kennen we Fortuin van?

“Onze Wilhelmina-pepermunt is natuurlijk wereldberoemd. Iedereen heeft weleens een pepermuntje gehad. Grote kans dat deze van de band bij Fortuin rolde. We maken namelijk niet alleen pepermunt onder het merk Wilhelmina, maar ook onder private label.”

Wat neem je mee naar Futuremakers?

“Veel stageplekken! Op technische dienst, in de fabriek, op het bedrijfsbureau…Daarnaast hebben we een aantal vacatures. Zo hebben we operators en productiemedewerkers nodig. We hopen dat veel stagezoekers ons aan de mouw trekken voor een praatje.”

Wat hebben studenten aan Futuremakers?

“Het is een laagdrempelige manier om in contact te komen met bedrijven en het geeft alvast een kijkje in hun toekomst.”

Heb je er een beetje zin in?

“Tuurlijk, de bedrijven én de bezoekers zijn elke keer zo enthousiast. We hopen zelf ook ons enthousiasme over te brengen. En studenten en werkzoekenden zo warm te krijgen voor een baan in onze frisse sector.”

Kom naar FUTUREMAKERS!

Ben je student en denk je: op een laagdrempelige manier mijn toekomstige werkgever ontmoeten? JA, dat wil ik! Schrijf je in voor een bezoek aan Futuremakers, 18 oktober bij BOEL in Leeuwarden: www.futuremakers.nu. Bedrijven gelieerd aan Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland en Bakery Sweets Center schrijven zich kosteloos in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn