Algemeen 14 februari 2023

Food Technology op 12 en 13 april

Op 12 en 13 april 2023 organiseren Mikrocentrum en vakblad EVMI de beurs Food Technology, hét evenement waar de werelden van food & beverage en technologie samenkomen om te werken aan een duurzame en efficiënte toekomst van onze voedselsystemen. Locatie: De Brabanthallen in Den Bosch.

Ben jij werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie? Kom dan naar Food Technology. Maak hier kennis met nieuwe en vooruitstrevende ontwikkelingen in het vakgebied. Volg lezingen van grote spelers in de voedselindustrie en ontmoet de mensen achter de bedrijven bij onze afsluitende borrel.

Thema’s tijdens Food Technology

  • Voedselverwerking & machines
  • Voedselveiligheid
  • Food innovatie & duurzaamheid

Programma

  • Keynote Lean Goedgebuure van Tony’s Chocolonely
  • Keynote Prof. Ymke de Boer van Wageningen University & Research over nieuwe circulaire voedselketenen
  • Keynote Danielle Mol van The GreenUp Company
  • Dirk Schindler, Foodjet
  • Seminar Keep Food Simple met Peter Haring (voormalig Unilever)
  • Seminar Ingredienten voor voedselinovatie
  • Seminar AutomationNL over automatisering in food
  • Seminar NVC Nederlands verpakking centrum
  • Seminar Wageningen University & Research
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn