
Edit: onderstaand event ging vanwege coronamaatregelen niet door op 25 november. Het staat nu gepland voor 2 juni 2022. De inhoud van het event volgt.
————————————–
Groenpact/CIV Groen organiseert Food for Teachers: het live event voor mbo-opleiders in food. Op donderdag 25 november vindt het event met food-, bedrijfsleven- en onderwijsinspiratie plaats in De Groene Afslag in Laren. Het thema is dit jaar: SMAAK.
Lancering digitaal magazine H@P & presentatie van smaakprofessor Peter Klosse
Programma:
9.30 – 10.00 uur: Inloop
10.00 – 10.10 uur: Opening & lancering van online Magazine H@P
10.10-10.30 uur: Keynote speaker Peter Klosse, smaakprofessor
Over smaak: wat kun je ermee en hoe is smaak van belang voor de voedseltransitie naar een duurzaam voedingspatroon?
10.45 – 12.15 uur: Kenniscafé, kies twee inhoudelijke kennissessies
12.15- 13.30 uur: verrassende en duurzame lunch, smaaksensaties gegarandeerd!
13.30 – 14.45 uur: kies twee actieve workshops: proeven, ervaren, doen!
14.45 – 15.30 uur: Smaakcafé: speeddaten met ondernemers van innovatieve food start-ups
15.30 uur: netwerkborrel
Ben je als mbo-docent van plan om te gaan? En ben je betrokken bij Bakery Sweets Center? Dat is mooi, want BSC staat centraal in de eerste editie van het te onthullen digi magazine van Groenpact! Laat je ons even weten of je gaat?