Partners 15 februari 2023

Exclusief: BSC event op 23 maart

Bij Bakery Sweets Center draait het om de toekomst. Hoe zorgen we ervoor dat onze bakkerij- en zoetwarensector interessant blijft voor bestaande en toekomstige medewerkers? Hoe gaan we mee in de trends en hoe zien wij onze rol in de vierde industriële revolutie voor ons?

Tijdens een speciaal event bij gastheer Royal AVEBE in Groningen combineren we deze thema’s in één middag. Onder de noemer: Futureproof, natuurlijk! Met 4 interessante sprekers. Voor BSC-partners en personeel. De toekomst: laten we er samen eens voor zitten!

  • Een event met toekomstbestendige tips
  • Interactief met lekkere hapjes
  • Exclusief voor partners van Bakery Sweets Center

Inmiddels zijn de sprekers vastgelegd:

  • FUTUREPROOF – Sandra Berenpas en Marjolein Eenink van SOL lichten de mogelijkheden van de FIT2030-regeling toe. De foodsector en de arbeidsmarkt zijn in transitie. Om relevant te blijven, moeten bedrijven en medewerkers hierin mee. SOL ondersteunt het BSC en zijn leden hierbij vanuit het programma Food in transitie 2030 (FIT2030) met oplossingen die impact hebben en met subsidie die het makkelijker maakt om deze oplossingen ook echt toe te passen.
  • FUTUREPROOF – Hans Praat van Smart Industry Hub over hoe je met jouw bedrijf aansluit bij ‘smart industry’: digitalisering en slim produceren. Het team van SIH stelt een assessment op, zodat jij weet waar bij jouw bedrijf de ambities en prioriteiten liggen.
  • NATUURLIJK, FUTUREPROOF! – Robert Krol van gastbedrijf Royal AVEBE over de plantaardige eiwitten die het bedrijf produceert en zijn visie op de eiwittransitie.
  • NATUURLIJK, FUTUREPROOF! – Tjeerd Jongsma, directeur van Institute for Sustainable Process Technology (ISPT), wil andere bedrijven inspireren om stappen te zetten in een duurzamere richting. Hij gaat het hebben over de eiwittransitie en het programma Fascinating
  • FUTUREPROOF, NATUURLIJK! – Na het verhaal van trendwatcher en sectormanager food Martijn Rol (Rabobank) ga jij overstag. Natuurlijk ben jij klaar voor de toekomst! Martijn praat je in een half uur bij over de belangrijkste strategische onderwerpen in food. Rol neemt ons mee in trends, kansen en bedreigingen, hoe de voedselketen verandert en de noodzaak om te verduurzamen.

Tijden: van 14:30 tot 18:00 uur. Leden van Bakery Sweets Center ontvangen tzt een uitnodiging. Aanmelden kan tot 10 maart!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn